Ιστοσελίδες Γάμου

Ιστοσελίδες Γάμου

Ηλεκτρονική Σελίδα για το γάμο σας


Παρουσιάστε με μοναδικό τρόπο την μεγάλη μέρα του γάμου σας και μοιραστείτε αυτές τις στιγμές με τους συγγενείς και τους φίλους σας!


Διαλέξτε ένα από τα τα μοντέρνα Templates  του ΤheBigDay.gr αυτό που ταιριάζει στο δικό σας στυλ.. Δείτε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που προσφέρει κάθε μια από τις πρότυπες μοντέρνες  ιστοσελίδες γάμου που προσφέρουμε  και επιλέξτε αυτή που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες & επιθυμίες.


Elegant Wedding - Ιστοσελίδα Γάμου
Single Page - Σελίδα γάμου v.1
Single Page - Σελίδα γάμου v.2
Pre & Post Wedding - Σελίδα γάμου v.3
Wedding album - Δυναμικη σελίδα γάμου

Δείτε ολα τα Templates μας και διαλέξτε αυτο που καλυύπτει τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες...

όλα τα Templates…


Προσφέρουμε μοντέρνες και ξεχωρστές ιστοσελίδες γάμου ειδικά σχεδιασμένες για ζευγάρια που ψάχνουν κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο από ένα κλασικό προσκλητήριο. Ειδικά  σχεδιασμένες δυναμικές ιστοσελίδες  για την προβολή και την οργάνωση αυτης της μεγάλης μερας,  με δυνατότητα  διαχείρισης από εσάς και εύκολη προσθήκη των δικών σας φωτογραφιών και κείμενων οπότε επιθυμείτε.

× Το TheBigDay.gr προσφέρει σε όλους εσάς τους μελλόνυμφους μια μοναδική δυνατότητα! Τη δημιουργία μιας προσωπικής ιστοσελίδας για το γάμο σας στην θα μπορέσετε να προβάλετε τον γάμο σας με ένα ιδιαίτερο τρόπο και να προβείτε στις επιμέρους διαδικασίες ετοιμασίας αυτής της μεγάλης μέρας εύκολα και γρήγορα.

Στην προσωπική ιστοσελίδα σας, θα έχετε την δυνατότητα να καταχωρήσετε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα θέλατε να μοιραστείτε με τους καλεσμένους σας και με αυτό το τρόπο όλοι οι συγγενείς και φίλοι σας, που θα μοιραστούν μαζί σας την ανεπανάληπτη ημέρα του γάμου σας, θα μπορούν να βρουν εύκολα και γρήγορα με ένα κλικ, όλα όσα θέλετε να μάθουν γύρω από το γάμο σας.

Γενικά Χαρακτηριστικά – Δυνατότητες


  • Μοιραστείτε την ιστορία σας, από την γνωριμία σας μέχρι και σήμερα και παρουσιάστε την με ένα διασκεδαστικό και μοντέρνο τρόπο.
  • Μοιράστε εύκολα και γρήγορα χρήσιμες πληροφορίες στους προσκεκλημένους σας όπως χάρτες με τη τοποθεσία της εκκλησίας και της δεξίωσης, πληροφορίες για τη λίστα δώρων κ.ο.κ
  • Οργανώστε τον γάμο σας με μια φόρμα επικοινωνίας και επιβεβαίωσης  RSVP,  μέσω της οποίας θα μπορούν οι καλεσμένοι σας να επικοινωνήσουν εύκολα μαζί σας και να επιβεβαιώσουν αν θα παρευρεθούν στο γάμο σας η όχι.
  • Μοιραστείτε online τις φωτογραφίες από τον  γάμο σας και απαλλαγείτε από τη διαδικασία επιλογής και διανομής φωτογραφιών καθώς και από το κόστος αναπαραγωγής τους.
  • Δημιουργήστε ένα ηλεκτρονικό Album με Φωτογραφίες από το γάμο  την δεξίωση, καθώς και το μηνά του μέλιτος και κρατήστε όλες αυτές τις στιγμές ζωντανές για πάντα.
  • Αποκτήστε το δικό σας «guest book» και δεχτείτε ευχές από φίλους και συγγενείς ακόμη και αν αυτοί ζουν στο εξωτερικό.
  • Επιλέξτε ποιοι θα έχουν πρόσβαση στις ιστοσελίδες σας, προστατεύοντας με κωδικό ασφαλείας συγκεκριμένες ενότητες ή και όλο το internet site.

….. και πολλές ακόμα δυνατότητες που σίγουρα δεν θα αφήσουν το γάμο σας απαρατήρητο