Ιστοσελίδες Bάπτισης

Ιστοσελίδες Bάπτισης

Οργανώστε και προβάλετε την Βάπτιση του παιδιού σας, με ένα μοντέρνο Website στο οποίο θα μπορέστε με ένα πολύ χαρούμενο τρόπο, που ταιριάζει αλώστε σε μια τέτοια μεγάλη μέρα, να μοιραστείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες γύρω από την τέλεση του μυστηρίου και την δεξίωση γρήγορα και εύκολα, με όλους τους καλεσμένους σας.


Διαλέξτε ένα από τα τα μοντέρνα template του BigDay που  ταιριάζει στο δικό σας στυλ. Δείτε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που προσφέρει κάθε website και επιλέξτε αυτό που καλύπτει τις δικές σας  ανάγκες. 

Πατήστε εδώ:

Website Βάπτισης


Κάθε template προσαρμόζεται στις δίκες επιθυμίες με το περιεχόμενο που επιθυμείτε.

Γενικά Χαρακτηριστικά – Δυνατότητες

  • Δυνατότητα προσαρμογής του περιεχομένου στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Θα μπορέσετε να παρουσιάζετε ότι θέλετε και όπως το θέλετε χωρίς περιορισμούς. Πληροφορίες για εσάς, τους νονούς και οτιδήποτε άλλο θα θέλατε να γνωρίζουν οι καλεσμένοι σας για την μεγάλη μέρα της βάπτισης.
  • Πληροφορίες για την διεξαγωγή της Βάπτισης και της δεξίωσης, Οδηγίες πρόσβασης με χάρτη για να μπορέσουν εύκολα οι καλεσμένοι σας να βρουν την εκκλησία και το κέντρο της δεξίωσης.
  • Ηλεκτρονικό Album με Φωτογραφίες πριν και μετά την Βάπτιση. Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας και απαλλαγείτε από τη διαδικασία επιλογής και διανομής φωτογραφιών καθώς και από το κόστος αναπαραγωγής τους.
  • Αποκτήστε το δικό σας «guest book» και δεχτείτε ευχές από φίλους και συγγενείς ακόμη και αν αυτοί ζουν στο εξωτερικό.

Επιπλέον στα δυναμικά Templates του theBigday.gr :

  • Θα έχετε την δυνατότητα πλήρους διαχείρισης της ιστοσελίδας από εσάς. Θα μπορείτε πολύ εύκολα μέσα από τον εύχρηστο πίνακα ελέγχου της σελίδας, να ανανεώνετε εσείς οι ίδιοι το περιεχόμενο και να προσθέσετε φωτογραφίες, Video κτλ. από οπού και αν βρίσκεστε.
  • Θα έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα δυναμικό Βιβλίο ευχών που θα συνδέεται με τις φωτογραφίες από την Βάπτιση και θα μπορεί οποίος επιθυμεί να σας ευχηθεί και να αφήσει τα σχόλια του για την βάπτιση.
  • Θα μπορείτε να επιλέξτε ποιοι θα έχουν πρόσβαση στις σελίδες του Website, προστατεύοντας με κωδικό ασφαλείας συγκεκριμένες ενότητες όπως ένα συγκεκριμένο album ή και όλο το Website.

… και πολλές ακόμα δυνατότητες που σίγουρα θα κλέψουν τις εντυπώσεις και θα κρατήσουν τις στιγμές αυτές ζωντανές για πάντα